EM-match på storbildsduk

Fredagen den 17 juni visar vi EM-matchen mellan Italien och Sverige på storbildsduk. Det kommer att serveras mat och dryck! Anmäl dig senast den 13 juni, här via hemsidan under fliken ”event” (alternativt i serveringen i andra hand).

14:00 – Samling för gemensam uppladdning!
Matchstart: 15:00
Direkt efter matchen serveras: tacotallrik, efterrätt, kaffe & kaka, en valfri dryck
Pris: 100 kr
Avslut: 19:00

Vi arrangerar ett gemensamt spel på matchen om du vill vara med.

Välkommen!

Välkommen till Sättra Golf och Bouleklubb

Sättra Boule är en boule-förening i Roslagen som startades 2003 av några hängivna entusiaster. Vi är drygt hundra medlemmar som spelar och har trevligt tillsammans.

Alla är välkomna som medlemmar i Sättra Golf- och Bouleklubb. Som medlem får du delta i alla evenemang klubben anordnar, till exempel Bouleturneringar små fester och event.

Om du är intresserad av att bli medlem är du välkommen att bli det här på sidan ,gå till fliken bli medlem och läs mer där. Vill du inte bli medlem är du välkommen till oss ändå för att umgås .

Serveringens öppettider hittar du här, under de tiderna går det även bra att spela gratis minigolf du får låna klubbor och boll av oss.

Sättra samfällighetsförening har en hemsida som är väl värt ett besök för att hålla sig uppdaterad om vad som händer hos oss i Sättra http://www.sattra.se. Tillsammans har vi roligare och är starkare,kom ner och hjälp till om du vill och ha en trevlig stund.

Allt vi gör är baserat på volontär arbete från alla oss som bor i Sättra eller som vill hjälpa till hos oss.

Varmt välkomna !